Singultus

Jag har fått singultus och har haft den nu i cirka 30 minuter.
Det är så sjukt jobbigt, man blir verkligen helt slut efter ett tag.
Vänta, nu har det gått ett tag innan senaste kom!
Yes min Hicka är borta!!!

haha, vilket onödigt trevligt inlägg.

Make A Wish

We Wish For Stuff We Can't Have.
Wish For Stuff You Need, Not For Stuff You Want.
If You Have Everything, Wish That Nothing Change.
Rensar Fixar Städar Slänger Sparar m.m

I helgen har familjen här hemma fixat och haft sig. Vi har renast så mycket skit! Ojoj vad man samlar på sig prylar. Men nu är det fin fint. Vi är riktigt nöjda med det vi gjort. Dessutom har vi plats för ny skit. Detta kommer la bestå i några dagar, okey kanske veckor, sen ser det nog ut som hajkontajkon igen. Men skönt att blivit av med massa saker tycker vi allt.
Men vi ska inte shitta direkt, vi ska nämligen ha loppis innan det. Nu till helgen som kommer ska jag och lillebror sitta på garageuppfarten och sälja skit, nä det finns fakitskt en massa fina saker, bara det att vi inte använder grejorna. Så bättre att försöka sälja det till någon som kan få användning för det istället. Jag och lillebror kommer få rubbet, alla casch alltså. Kanske inte kommer bli så mycket, men bättre lite än inget. 
Ojoj, nu hitta vi en hylla till vi kan rensa, hej hopp bokhylla här kommer jag!


Böcker böcker böcker, älskade böcker! Äntligen får ni en fin plats som ni förtjänar. ♥

Underbara Grekland.


Min väldigt söta Lillebror tidigit på Landvetter. Bara timmar kvar till grekland!


Lite skillnad på klimat och landskap.


Fin utsikt från rummet, speciellt då havet skiftade färg och de pampiga molnen bakom bergen (se nedan).


Pamiga som sagt, dem växte för varje dag som gick.Utsikt från annan vinkel, detta var en av poolerna på hotellet.


Dock badade vi mest i poolen närmast baren. Jag bjuder på denna bild! (Måste hålla för näsan annars får jag ovärda kallsupar)


Vi körde med All Inclusive, var väldigt värt eftersom maten verkligen var toppen och varierande som det vanligtvist inte är. Om något klagande måste fram så var jag trött på frukosten efter ett tag, den var inte lika varierande som lunch och middag. Saknar Thatsiki!


För mig är Greklnad väldigt mycket vita hus med blåa detaljer. Det är tyvärr inte så mycket sådant på Kreta (det jag saknade mest). Men fick i alla fall se några blåa typiska grekiska krukor...


...och en vit och blå kyrka. Denna ringde lite då och då och inte med lika fasta tider som här i Sverige.


På tal om inte fasta tider! Bussarna på Kreta har inga fasta tider alls! Vi satt och vänta i 50-55 minuter i den jäkla värmen. Glad för min bok!


Min bok var den första Harry Potter boken, fast på engelska denna gång. Så fina böcker!


Stolt över att lyckas få lillebror att läsa Harry Potter under resan, nu är även han fast!


Det blev mycket läsande under resan, men det blev ändå mest badande. Så sjukt gött att kunna hoppa ner i poolen när man börjar känna sig lite väl HET.


Solnedgångarna var alltid grymt fina.


Hotellet höll även klass under kvälls och nattetid...


...och fint var det även i dagsljus.


Chania var verkligen en stor stad, vi valde att ta gamlestan. Riktigt fint område med stor charmig hamn och..


söta små gator fulla med minibarer.


Självklart badade vi även i havet, dock bara två gånger då det de flesta dagarna var rödflagg.


Var riktigt kul den dagen då vågorna gång på gång ville sluka oss och dra med oss ut på djupt vatten. Kreta har i stort sätt bara stenstränder, men det var nice! Dock inte lika kul att komma till rummet och upptäcka att man har en hel mur med sig hem!


Det blev of course mycket sola sola sola också!


Och mera bad bad bad!


Och lite mer bad blev det allt.


Drack förstås en hel del drinkar, hade dock velat testa fler. Denna blev favoriten! Senare inlägg kommer collage med allihop, därför kommer inga namn nu.


Vill även passa på att tacka tv4 som ser till att sin kanal finns utomlands. Var nämligen så att vi skulle se VM-Kval matchen Sverige-Malta på sista kvällen vi hade. Då åkte vi in till Platania (hade mycket mer tur med bussar denna gång) för att se vilka pubbar som sände matchen. Var en del, så vi valde en vi tyckte verkade trevlig. Efter ett tag märker vi att amtchen aldrig börjar, bara reklam hela tiden (grekisk reklam!). Då visar de sig att matchen blivit kodad, den får alltså inte sändas på den kanalen som fått rättigheter för den. Så vi sticker och är precis påväg hem när vi hittar en liten liten pubb som lyckats få in tv4! Säger bara att det inte är alla som sätt Peter Jidhe på en grekisk tv på Kreta! 


Denna bild får avsluta inlägget då det är favoriten från resan. Klockren tycker jag faktiskt själv.

Det var verkligen en underbar resa som jag sent kommer glömma. Tack min älskade familj som gjorde resan übermysig!

Grattis!

Grattis min finaste vän till körkortet!
Man ser verkligen hur glad du är för att det är över.
Kör nu inte ihjäl dig för att det är kul att köra snabbare än tillåtet.
Grattis igen min finaste vän!


(= Jag är så glad för din skull =)

En bild säger mer än 1000 ord.

Ahhhhh my Pokes are back!!!

Love you all Guys! 


Jag älskar Barn!

Jag har av någon anledning tittat väldigt mycket på barn det senaste. Barn får mig att le och må bra i kroppen.
Idag såg jag ett par ungan som lekte med sand och gjorde en liten affär, där sålde de "mat". Så himla gulligt,barn har verkligen fantasi. Använder sig av saker i naturen och gör dem till något roligt och kreativt!
Igår när jag läste på väg hem från bussen hör jag plötsligt ett ljud bakom mig. När jag tittar bak ser jag en liten killa som cyklar precis bakom mig, menar verkligen precis bakom mig. Han tittar på mig med det sötaste ansikte. Det syntes ganska tydligt att han precis hade lärt sig att cykla. Så himla söt!
Jag älskar barn. Jag vill ha barn, inte nu, men jag vill ha barn i framtiden. Självklart ser jag mig själv som en fotbollsmamma, men det kan ju hända att dem inte gillar fotboll (God forbid them! Skoja). Men mest av allt ser jag fram emot att uppleva min bild om framtiden, jag ska se till att uppleva den. Den tänker jag inte berätta här...Shhh.


Saknar min söta syssling Emma och min finaste kusin Jennifer ♥


Greece! Äntligen!

Inte mer än timmar kvar! Om mindre än ett dygn sitter jag på ett plan till varma Grekland. Åhh det ska bli så underbart! Komma bort från all skit, komma bort från allt. Jag har en plan, jag ska reparera mig själv därnere.

Det ska bli så härligt att kunna hoppa ner i en svalkande pool eller varmt hav.
Att sitta på en solstol med musik i öronen och en bok framför sig.
Att äta god grekisk mat och glöm inte den goda hotelfrukosten!
Att varje dag känna tt man bli brunare och brunare på kroppen.
Att kunna sträva omkring på gator man aldrig tidigare skådat.

Åhhhh, jag längtar som bara den! Håller på att dö av längtan.

Fick dock gå hem från skolan idag, känner mig inte riktigt fitt for fight. Halsen söpkar och huvudet är inte på topp. Jag hoppas på något sätt att det är för att ajg är spänd inför resan så det försvinner snart! Jag vill verkligen inte bli sjuk där nere, det får bara inte ske! Men jag ska bli positiv (en av sakerna jag ska reparera) så jag hoppas på det bästa och det hjälper ofta vid sjukdom.
Jag vill hälsa min sötnos Nathalie krya på dig eller liknande. Hennes häst har trampat henne på foten, aj aj aj. Som tur var var inget brutet, men det gör ändå ont. Synd jag inte fick säga hejdå till dig idag innan jag åker, men tack för ditt mycket gulliga sms. Kommer sakna dig, precis som alla mina andra älskade vänner. Det kommer vara den tuffa biten med resan. Jag har väldigt lätt för att sakna människor, men det är bra en vecka och bara två dagar efter min hemgång ska jag ha PARTAJ! Fest för min återkomst! Haha, nä men lite Partaj för vänner som fyller år blir det. 
Aja, idag blir det till att packa, packa, packa, packa och packa. Ska även göra lite andra småsaker men inget vidare viktigt. Det ända viktiga är att se till att man får med sig allt det man vill.
Nu ska jag se några avsnitt av "How I meet your mother" efter det ska jag, det vet ni redan, packa!


♥ Jag älskar dig! Så mycket! ♥


RSS 2.0