Jag har misslyckats

Jag är en dålig vän, det är nu bekräftat. Jag har misslyckats.
Jag ska försvinna och gå under jorden ett tag. Ses när vi ses.

En dag av alla de som varit och kommer

Jag mår faktiskt inge bra idag. Kan man inte tro efter så flummig, glad och jobbig jag var i skolan idag. Men ibland lägger man en mantel över sig för att underlätta för andra. 

Idag vet jag inte vad jag ska göra med mina tankar. De bara går runt och jag känner att jag får hålla allt inom mig. Jag vill inte besvära folk, jag vill inte vara en börda.

Jag tror att de faktum att jag håller tyst om det för Tobis gör det hela värre. Jag vill som sagt inte vara en börda, jag vill inte förstöra hans semester. Men sanningen är att jag behöver honom...

 


Jag försöker hitta ljuset i de mörker jag just nu bifinner mig i...

Jag vill att inspirationen ska finnas i fingertoppen

Söndag. Usch.

Måndag imorgon. Usch.

 

Det kommer bli en helvetes vecka, inga tvivel på det. Eller jag menar det som händer i skolan då förstås. 
En älskad och saknad person kommer hem och då används inte ordet helvete. Jag lovade mig själv att inte bli konstig, men självklart blev det så ändå. Dock väntat.

 

Fotomässan idag, finns en hel del bra fotografer måste jag säga och medvetet och omedvetet blir man inspirerad av alla de vackra, fula, konstiga och charmiga fotorna.

 


Jag saknar London och alla dess shoppingmöjligheter!


Såhär glad och crazy är man inne i BIG TOP SHOP!


Watching the cars as they go by

Då var det inte mycket av lovet kvar, men jag överlever. Vill dock ha hem Tobias!

Idag har vi lyft bröte från altanen, (äntligen har vi en uteplats igen!) och nu på kvällen har jag faktiskt jobbat, lite extra cash är alltid nice nu i student och restider. 
Men jag tycker verkligen att Västtrafik är dumma i skallen, tåg som bara går en gång i timman?! Dock var det värre igår, bussarna från Mölnlycke slutar gå 01.00 tror jag, självklart hann jag inte med den. Vilket innebar en lååång promenad hem, men det var ganska så skönt. Fast inte särskilt uppskattat när man berättar för folk att jag gick själv hem. Rätt så hemskt ändå, att folk blir vettskrämda och säger till på skarpen att man inte ska göra om det, bara för att man gick hem själv klockan 02.00 på natten. Aja, får la låta bli att göra om det för deras skull.

Men nu måste jag sova, lillebror (GRATTIS till honom, fyller 15 idag! eller igår om man tänker efter) och jag ska iväg på korpenmatch och det är samling klockan 10, TIDIGT!!! 

Med andra ord, godnatt! <3

 

 


Grattis din konstiga prick!I can't wait to see you again.

Varför spenderar jag mindre tid här nu än vad jag gjorde förr?
Jag vet varför, för jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde förr. 

Men visst, ibland önskar jag att jag kunde skriva av mig mer än vad jag gör. För inne i mitt huvud finns det tusentals tankar som jag inte vet var jag ska göra av dem.


Ikväll blir det hem till Joella för att mysa med tjejerna <3Tårar visar inte bara negativa känslor

Va fort det har gått, läskigt fort nästan. Men jag kan inte säga annat än att jag älskar honom.
Jag vet inte riktigt vad som hände, allt kom från ingenstans. Och allt har gjort så jag mår mycket bättre idag än vad jag gjort på flera, flera år. 

Idag åker han iväg, han ska på solsemester. Jag kommer dessutom vara skyldig honom en solsemester om han lämnar en komentar på detta inlägget, för det innebär att han kommer ihåg adressen till min s.k. dagbok. "Kommer dröja år innan jag har råd med det ska jag säga dig".
Av någon anledning var jag nära till tårar när han åkte ifrån mig för bara några minuter sen, och av någon anledning ser jag det som positivt. Jag tror nämligen att det ingår i att vara nykär. 
Jag saknar honom redan och kommer göra det tills jag träffar honom igen. Det ingår det med. Som tröst ska jag äta glass hela veckan! 

Men jag kan lova att mitt goda och härliga humör inte kommer att försvinna och jag kommer inte bli sådär deprimerad som bara jag kan bli. Det vore ju löjligt om jag blev det. Därför ska jag bara äta glass när jag är ensam, för det är så jag kommer sakna honom som mest.

Nu sitter jag här i vårat nyrenoverade kök, har precis fått kontakt med en gamal vän och samtidigt myser jag i tröjan jag fick låna av älskling.

 

Livet leker nu under lovet, det kan jag inte säga emot. Men det kunde ha blivit lite fler lekar, det är allt.NewClothes from NewYorker

iiiiiiiihhh!
Alla dessa spindlar! Jag blir galen! Jag hatar Oskar och Marcus som lagt ut dessa hemska äckliga plastspindlar över hela huset! Idioter! Tänker inte förlåta dem i första taget!

Nu får det vara nog med meningar som slutar med ett utropstecken tycker jag.
Men kan återigen börja med:
iiiiiihhh! Jag har nämligen hittat min studentfestklänning, studentklänning (den man springer ut i alltså), skor till studentfesten och dessutom tre läckra toppar till väldigt bra pris. Just det! balla skosnören också. Studenten är nära och jag är nästan klar med alla köp. Har bara balskor och studentskor kvar, men de jag ska springa ut i ska vara Converse vet jag. Kanske har lite väskor att köpa också. Men annars är det inget annat, härligt!
Jag har också insett att min nya favorit affär är NewYorker, precis min stil! Älskar alla kläder! Vill ha allt! 
Oj, nu blev det fler utropstecken, men det visar bara min glädje tydligare, så det är lugnt.

Bilder kommer om någon ber om det, puss!

Lite lyx i vardagen

Nu har det hänt mycket sen senast igen.
Projekt veckorna är över, men mitt projekt fortsätter. 
Jag skulle ha gått ut i torsdags, men efter att ha stått ute i regnet i 1½ timma klarade inte kroppen av det så jag och Tobias åkte hem till lägenheten som ajg för tillfället sköter om.
Det är skönt att ha lite tid för sig själv (med Tobias). Man får handla själv, sköta hushållet och ha sina egna tider. Man lär sig, medvetet och omedvetet. Och om jag ska flytta till hösten är den bra att ha känt på det även om det är i små mängder.

Idag är jag väldigt glad över att jag har hittat min balklänning och dessutom har jag inte betalt ett öre för den. Lyx, jag vet.


RSS 2.0