pluggfreak och betygsbehov

Jag vet inte vad som har hänt. Jag har pluggat sen klockan 10 i morse (då räknar jag in skolan, för det är ju trots allt plugg)
Men direkt när jag kom hem satte jag mig ner för att göra klart vissa grejer och direkt efter det började jag med reflektionen och den har jag suttit med nu i flera timmar och den är äntligen klar. Trodde jag tills jag skrev ett blogg inlägg på projektbloggen, då kom jag på en massa saker som jag missat.

Jag vet att reflektionen inte ska vara klar fören på onsdag klockan tolv. Men imorgon fyller jag år och jag ska spendera hela dagen i skolan och efter det ska jag hem till Tobias för att sova där vilket gör att jag inte kan plugga på förmiddagen heller. Dock är det helt kalrt värt!

Detta projektet har varit det helt klart roligaste och det helt klart mest påfrestande. Men jag är nöjd med resultatet och hoppas verkligen på ett MVG, har aldrig gjort det tidigare. Men i detta fall gör jag verkligen det och för första gången på år och dar kommer jag bli besviken om jag inte får det. 

Men nu! Tillbaka till pluggandet!


Jag vet, jag är ball! Dock saknar jag Skottland!


Effektivitet

Duktig är vad jag är och inget annat! Eller jo jag är massa annat men jag orkar inte skriva det just nu.
Idag har jag:

  • Ringt frissan och bokat tid
  • Börjat på reflektionen
  • Nästan gjort klar PP
  • Kontaktat SF om poäng problem
  • Betalat fakturor
  • Varit i kontakt med blocketköpare
  • Städat delar av huset

Som sagt, jag har varit mycket duktig. Till sist vill jag bara hälsa min älskling att han ska krya på sig till på lördag!!!!!!


Grattis Bejb!

Bästa helgen på länge. Tillbringade i stort sett hela dagen med Tobias, på kvällen firade vi honom med lite party. Han fyller nämligen 19 idag. Grattis Älskling! Det var riktigt roligt trots att jag fick en bula som fortfarande känns. 
Natten tillbringades även den hos Tobias och det var mycket mysigt, har dock på känn att den kommande natten kommer bli kall och ensam. Men jag klarar mig, denna gång med lätthet. 

Tack för en toppen helg, behövdes. Men nu längtar jag till nästa som bara den. Full ska jag bli, som fan!


Äntligen kommer värmen!

She's a good girl crazy 'bout elvis. Loves horses and her boyfriend too yeah yeah

Aja, åtminstånde en av sakerna stämmer i rubriken.

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen och jag är helt slut, så går det när man stannar till halv fem hos pojkvännen. Jag har varit en vandrande zombi hela dagen, med det var helt klart värt det. Hade det jättemysigt igår.

För första gången på flera år känner jag att något dunkar innanför mitt bröst igen, det är inte längre ett hål som äter upp all min energi. Att känna att man är glad trots att något tråkigt händer är en härlig känsla och jag har saknat den, under de senaste 4-5 åren har jag bara fått känna den känslan i små korta ögonblick. Som jag sagt tidigare tycker jag att man ska fånga ögonblicket, det är just den känslan man ska fånga. Jag har tidigare haft mycket svårt för det men de senaste har jag haft det mycket lättare. Allt tack vare Tobias, min underbara pojkvän. Du är så fin, tack för att du fått mig att minnas hur man lever igen, tack för att du fått mig att le på riktigt igen, tack för att du finns <3RSS 2.0