En recension om en del av min barndom.

Då var det dags att recensera Harry Potter och Halvblodsprinsen (kommer självklart inte avslöja handlingen).

Innan filmen satt jag och var helt spänd och när den väl började rös jag i hela kroppen. Längtat så!
Början av filmen var otroligt bra, så snyggt filmat och allt ser så bra och verkligt ut. I filmen lär man känna karaktärerna mycket bättre och efter ett tag känns de som verkliga människor. Men bäst av allt är att de lyckats få med så mycket från boken, något som inte David Yates lyckades med i förra filmen. Han lyckas få med scener från boken som inte är så viktiga men som ändå gör boken så bra som den är. Filmen är helt klart den mörkaste hittills men samtidigt den som har mest humor, bra så man inte känner sig som ett regnmoln när man går ut från biografen. Snyggt gjort även i denna fråga, så fort det var gladare scener var det upplyst och glad musik i bakgrunden medan det under de mer dystra scenerna var mörkt och tragisk musik.







Måste säga att det var den bästa Harry Potter filmen hittils, för den innehöll så mycket (ni som inte läst böckerna och hört rykten från nära och kära kommer få er en chock, mer än så säger jag inte, det tror jag inte ni vill).

Jag har redan börjat längta efter den sjunde filmen, väldigt bra att de delat upp den i två delar tycker jag. Då får det med de mesta, och det måste det göra för att man ska förstå. Men jag kommer få vänta, vänta ett och ett halvt år på del ett och ännu ett halvår på del två (hoppas dock på att Dvd för denna filmen kommer snart). Men bara för att jag är 19 och 20 år kommer de inte vara sämre, Harry Potter har blivit en del av min barndom och det är inget jag skäms för.

Kommentarer
Postat av: joella

sv: haha, alla säger verkligen så till mig! :P

2009-07-16 @ 17:36:39
URL: http://talkingbird.blogg.se/
Postat av: Joanna

Svar; LG SÖG, förut! men de har faktiskt utvecklats! så nu ska vi inte vara sånna ;)

2009-07-16 @ 17:38:47
URL: http://cafejoanna.blogg.se/
Postat av: joella

sv: åhh vad snällt! haha! :) men skulle kanske gå med domme, beror på om hon kunde eller inte, annars kan jag gå med dig! :) vill träffa dig med, men annars ses vi nästa fredag iaf :D

2009-07-16 @ 22:02:26
URL: http://talkingbird.blogg.se/
Postat av: joella

Jojo, på det sättet så är det ju bra. Men från min synpunkt, som inte påverkas av turismpengar eller fotboll, så är det bara negativt. :P

2009-07-16 @ 22:03:24
URL: http://talkingbird.blogg.se/
Postat av: Joanna

jo men sony ericsson är ju så mycket bättre som hålelr i 1 månad ;)

2009-07-16 @ 22:30:05
URL: http://cafejoanna.blogg.se/
Postat av: joella

sv: nejdå, men då säger vi det tycker jag! :D jag hör av mig i helgen, men du måste smsa mig för jag har inte ditt nummer längre, alla nummer försvann! puss :)

2009-07-16 @ 23:00:36
URL: http://talkingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0