Swapping!

Dagen:
Började lugnt, men alltid var det något som trängde sig före i tankarna. 
Frida kom hit lagom för att vi skulle kunna baka till kvällen, blev dock att man fick ta ett ägg från grannarna. Salladen blev inte gjord här hemma heller, var ju några gröna saker som saknades. 
När bussen kom till hållplatsen klockan 18 hoppade vi på med våra tunga kassar fulla med kläder (och tomater). Det bar av till Manda för en kläd-swapping! Det var riktigt mysigt måste jag säga och verkligen en toppen ide! Det är något som komemr att ske igen. Lite kläder blev det allt för min del, gratis är gott!
Imorgon:
Jobb med halloweentema och förändring!


Hösten är här


Med klubban i hand

Det blev innebandy ikväll som sagt och det var faktiskt riktigt kul, även om jag är helt slut nu. Men det var gött att få röra på sig lite och jag hoppas att jag i alla fall bidrar med något till laget.
Men någon korpen blir det inte, jag trivs med att sitta på bänken och skrika som en idiot!


Mölndal Madness
The sweet boys,
dock utan gryma Manda som står i mål.


Awesome


Denna är till dig Caroline Bern <3
Miss you my little sunshine <3


Mitt it.

Godmorgon!
Inatt var jag på Malta i det mest underbara hus, vi hade brygga ut i det underbaraste turkosa vatten. Varför var jag här? Ingen aning, jag förstår inte hur drömmar fungerar. Men jag gillart och vill tillbaka!

Det är först nu jag saknar Grekland väldigt mycket, det var verkligen sjukt härligt där. Man kunde slappna av, bara ligga i solen, ta ett dopp i poolen och äta tills man dör.


Grekland 09 <3


Fjärde filmen på tre dagar.

Oj, ingen uppdatering här inte. Men jag har anledning. 
Idag har jag jobbat, fem timmar blev det och lite pengar ner i fickan till London. GRYMT! Direkt efter jobbet drog jag till Oskar. Vi började med att såga till en baslåda, blev dock inte helt klart, rättare sagt inte alls klar. Men det blev kallt och mörkt så det var bara att gå in i värmen. Istället tittade vi på film, blev "Harold" och "Baksmällan" (då hade även Manda kommit). Baksmällan var riktigt rolig, blev många sköna skratt. Shootgun är då världsligt, SJUKT men BALLT! 

Imorgon blir det en lugn dag med innebandy på kvällen, ska bli gött att röra lite på sig!


Tack för en mysig kväll fina människor, ni betyder mycket och har gjort mig till den jag är idag på en väldigt kort tid.


Kvinnor som hatar män, passar det också.

Då har denna kvällen gått mot sitt slut, men slutet på kvällen var toppen.
Den spenderades med Frida, Buller, Oskar och Manda. Tillsammans såg vi filmen "Män som hatar kvinnor", måste säga att jag är mäkta imponerad. Det är svensk film som helt klart passar i filmtoppen. Men usch vad arg man blir, jag mår riktigt illa. Men det värsta är att det händer på riktigt...Som jag sa, jag mår illa...


Fan va cool hon är och Noomi Rapace spelar Lisbeth så sjukt bra!


Milk och glass

Godmorgon alla människor!
Inatt har jag sovit fruktansvärt gott, och drömmarna ska vi inte prata om. Usch va de kan vara verkliga ibland alltså!
Igår hade jag jättemyys med Bern, Ella (Grattis bruden!!!) och Sofia. Vi åt massor av Ben & Jerry glass, såååå gott. Vi tittade även på filmen Milk, jag rekomenderar den verkligen. Sean Penn spelar den första öppet homosexuella politikern Harvey Milk, historien bygger på en sann händelse. SE! 
Även idag ska jag se en bra film, det säger i alla fall typ alla, "Männ som hatar kvinnor". Jag vet jag är lite efter tvåan har ju till och med kommit. Men ikväll ska jag se denna med lite vänner, för jag vägrar att se den själv. Jag har en känsla av att jag kommer bli arg när jag ser den, men jag får ta och kontrollera mina känslor.

Nu ska jag äta en pirog, sen blir det dusch, sen diska, sen fota lite och sen blir det film för hela slanten.

Harvey Milk tillsammans med sin pojkvänn Skott Smith.

Tillfälle

Jag ska nu ge ett öppet tillfälle att mobba mig, men jag står för vad jag gjort.
Idag har jag varit duktig och städat lite här hemma i huset, i det inkluderar att jag tvättat kläder. När jag väl satt på tvättmaskinen satt jag bara där i cirka en halvtimma och tittade på hur tvätten gick runt, runt och runt. Jag vet, jag verkar väl helt vrickad i huvudet. Men det var faktiskt rätt skönt att bara sitta där ett tag, och man kom in på tankar man oftast skiter i annars.
Som jag sa, man får mobba. Jag tar inte illa upp, för jag tror att ni gjort något liknande i ert liv eller åtminstone kommer att göra det.


Välförtjänt

Det kanske undras varför jag tog ett så långt break från skrivandet. Bara låt det vara och gå vidare helt enkelt!
Nä men det har hänt mycket i mitt liv de senaste två månaderna och jag har förändrats en hel del. Men kan nog säga att jag är lite av en ny männiksa och det märks inte bara på mitt sätt att vara utan även på sättet jag klär mig. Jag har äntligen hittat min egen stil! Det tog lite tid, men bättre sent än aldrig säger jag då. Det ska såsmåning om komma upp bilder på detta, först ska jag bara ta dem.

Just nu har jag lov, och det är så välförtjänt så det skriker om det! De tre veckorna som var innan lovet var helt sjuka, men nu är det över och jag ska njuta av mitt sista höstlov.
Idag blir det till att fira Ella tillsammans med Bern och kanske Sten, det ska bli mycket myyyyys!

Aja, nu ska jag återgå till min goda kladdkaka och skutta omkring till den höga musiken som dånar ut ur mina högtalare! C Ya!


Saknar värmen nu i de dystra höstiderna.
Grekland 09 <3


Happy Girl!

Hejsan hoppsan det var längesen alla vackra männiksor. Men jag tänkte att det var dags att börja skriva här igen, mest för min USA buddy Caroline men också för min egen skull.

Idag är jag en Happy Girl! Varför? Jo för jag, Frida och Joella har bokat resa till London! FATTA! Vi har bokat resa till coola London! Gud jag längtar så sjukt mycket, det ska bli så otroligt toligt. 
Vi ska dit i mitten av december då de maffiga julsmyckningar finns över hela staden. Har aldrig varit där men Joella har berättat mycket om det. Vi kommer ha så sjukt kul tjejor och lätt värt varje öre som dessutom inte är många.

Hej så länge, lovar att jag kommer tillbaka snart!


London here we come! <3


RSS 2.0