regel!

Börja nerifrån och gå sen uppåt! Annars är ni weird!
Om ni är dumma nog så ni inte fattar att jag pratar om tidigare inlägg tycker jag synd om er...

27 November

20.32 (svensktid) återigen har jag inte haft tid för att skriva fören nu. Men nu sitter jag på planet på väg hem till Sverige. Skönt, måste jag säga. Alla dagar har varit så intensiva så man är helt slut. Dessutom saknar jag redan mina vänner så jag hoppas få träffa dem i helgen. 
Tidigare idag har vi shoppat, skitkul! Fick shoppat en del till mig själv och har ingen ångest alls, toppen. Tyvärr blev det lite stressshopping eftersom vi skulle äta lunch och sen hinna med bussen som går till flygplatsen. Men det gör bara att man får en till anledning till att åka tillbaka till Edinburgh.
Vi var inne i en affär som var så stor att jag och Sandra gick vilse, dessutom tappade vi bort sarah. Lyckat? Icke! Men smarta som vi är löser vi allt, så det gick bra tillslut.
Till lunch fick jag äntligen äta Fish & Chips och gott var det som väntat. Blir till att äta det i London också, mums. 

Nu finns det inget mer att berätta från dagen så nu kommer en liten sammanfattning av hela resan.

Det som var bäst med resan är:
B&B (saknar verkligen den stora mysiga sängen)
Skolan (var riktigt ball)
Slottet (vackert som tusan)
Shoppingen (är alltid lika roligt)
Själva Skottland.
Jag sa ju att jag tycker att skottland har ett tema som beskriver mig som person. Med det menar jag att Skottland består av många höga berg och djupa dalar. Precis så som mitt liv är, mitt humör går upp och ner. Därför känner jag att jag hör hemma där. Blir helt klart till att åka tillbaka en dag. 
Jag är nöjd, mycket nöjd.

PS. ”Grattis pappa! Hoppas du haft en toppen dag, även om dina två favorit personer inte är hemma (lillebror är på DH) DS.Detta var vad jag köpte, undantag halsduken som vi fick från skottarna.

Den stora affären som jag och Sandra gick vilse i var lagom julsmyckad.

Vid jul likar Edinburgh Roller Coster lite grann, haha
26 november

13.26 (svensktid) har inte haft någon tid för att skriva fören nu, har varit fullt upp hela tiden. Förutom på bussturen hit till Edinburgh, men då kände jag för att ta lite bilder på den vackra skotska naturen istället. 
Vi håller just nu hus på det skotska parlamentet. Det ser faktiskt ut som det svenska och är lika tråkigt dessutom. Dock är det kul att ha besökt det. Snart ska vi få en lite rundvandring här, vi får se hur det blir. Hoppas på att guiden är tydlig i språket (skottar har lite speciell dialekt) och att han även är lite rolig. Nu ska vi gå, bye!

18.17 (svensktid) Bizzy Day!
Jag har så fruktansvärt ont i mina fötter, vi har gått ett antal miles idag! Efter rundturen på parlamentet (han var faktiskt ganska rolig, och efter att få veta lite historia blev det lite mer intressant) fick vi lite fritid under tiden man gick upp mot slottet. Vägen upp från parlamentet till Edinburgh Castle heter ”The Royal Mile” och längs gatan finns en massa turistaffärer. Riktigt härlig och mysig gata som fick mig att gilla Skottland mer och mer.
Har märkt att Skottland har lite av ett tema som beskriver mig som person rätt bra. Vad det är berättar jag mot slutet av resan, undertiden kan ni gissa vad det är.
Som sagt fanns massa affärer längs ”The Royal Mile”, jag fick köpt en liten grej. Pappa fyller år på fredag så det blev en liten present till honom. Sandra och Sarah köpte kaffe på balla Starbucks, jag var inte sugen så det får bli en annan dag istället.
När vi kommit längst upp på gatan (som är en kulle på samma gång, alltså uppförsbacke!) fanns där ett stort vackert slott, det kända Edinburgh Castle. Slottet var mycket vackert och jag fick en speciell känsla när jag var där, en känsla av att man hittat en plats som kommer finnas kvar i ens minne. Vi fick en rundtur i slotten av en rolig guide som berättade om slottet historia, väldigt intressant. Vi fick se saker som de skotska kronjuvelerna, en fin minnesplats av alla de som dog i de två världskrigen och världens ända hundkyrkogård. Glad att jag fått uppleva det och kommer vilja göra det igen. 
Ni kanske undrar hur vädret är. De två första dagarna har varit pissväder! Men idag har vi fått solsken, skönt. Dock så blåser det sjukt mycket fortfarande. Jag och Sarah är rädda att det ska blåsa upp till storm, jag håller nämligen på att blåsa bort hela tiden, haha, ni skulle se mig!
Just nu sitter vi på Pizza Hut, väldigt gott! Älskar deras tjocka pizzor, det är ju brödet som är godast. Musse har mat tävlig med Jamie (en av de skotska studenterna). Tror tyvärr inte att han kommer vinna.
Får skriva mer snart, ska iväg till nästa ställe!

23.49 (svensktid) äntligen ligger man i sängen! Tyvärr inte samma säng som tidigare eftersom vi bytt hotell. Vi bor på ett hostel nu som inte alls har samma klass som förra boendet, men bara man har någonstans att sova så är jag nöjd. Denna gång delar jag dubbelsäng med Sandra, myyys, hihi. Även bra med hostel eftersom det ligger så centralt, vi ska ju nämligen shoppa imorgon längs Edinburghs stora shopping gata ”Princes Street”
Idag har vi verkligen gått mycket, enligt Sarahs stegräknare började vi närma oss 10.000 steg. Efter Pizza Hut kom vi till ett ställe som hade massor av olika aktiviteter. Det var band som spelade, man kunde spela Wii eller få ansiktsmålning. Båda jag och Sandra blev målande i ansiktet och vi blev jättefina. Men finast blev jag nog efter att ha försökt tvätta bort det, jag blev grön i hela ansiktet och såg ut som hulken, haha, det kommer bild. 
Aja, den här festen, eller vad det nu var, var i alla fall rätt ball. Men nu är det dags att sova för minna fötter tillsammans med resten av kroppen behöver vila.

PS. min högra tumnagel har gått av, BUHU! DS.


Vackert landskap!

Tackar för vacker väder!

Edinburgh Caslte.

Det stora upplysta "slottet" är en skola. J.K Rowling fick sin inspiration till Hogwarts
från den skolan, ballt! 

25 november

12.20 (svenskt tid) ni kommer aldrig kunna gissa var jag är. Ledtråd: uniformer.
Hmm, vad tror ni?...En skotsk skola är svaret! Den är riktigt ball måste jag säga. Om jag inte tar helt fel så påminner skolan lite om de amerikanska. Så jag känner mig närmare Caroline än på mycket länge.
Som jag sa har de uniformer och jag tycker faktiskt det är ballt (jag är medveten om att jag använder mig av ordet ballt väldigt mycket). Jag hade inte haft emot att ha skoluniform, tänk bara hur snabbt det skulle gå på morgonen.
snart ska vi äta lunch här på skolan, intressant att se hur deras skolmat är till skillnad från våran (som suger hårt). Men just nu sitter grupperna och diskuterar olika ungdomsfrågor, bl.a. så vill ungdomsgruppen här i skottland att man ska få börja rösta när man är 16 istället för 18. det kan nog vara en bra idé tror jag, men jag är inte så insatt i politiken så därför vet jag inte riktigt.
Vi har redan filmat en massa och vi har helt klart fått många bra bilder, i en skola är det mycket rörelse (mellan rasterna menar jag såklart) vilket gör att bilderna blir mer levande. Bra är det också att dem vi har intervjuat har haft lätt för att prata, trevliga dessutom.
Jo jag måste bara berätta att jag sovit så sjukt gott i min dubbelsäng inatt och jag längtar redan tillbaka till den, den är ju så stor och mysig. Jag och Sandra har bestämt oss för att hoppa i sängarna när vi kommer tillbaka, mohaha. 
Now time for lunch!

17.40 (svensk tid) Måste återigen säga att skolan var mycket cool (ballt är väl egentligen rätt ord, men jag avstår från att säga det denna gång), kändes som man var med i High School musical. Fast gud vad alla elever stirrade! Dock inte så konstigt när man har den brittiska flaggan tryckt på tröjan, en stor blå plastrosett i håret och en blå stjärna i pannan när dem har klädregler som bestämer att de ska ha skoluniform (som är ballt).
Nu är vi åter tillbaka på det större hotellet. Vi sitter i ett litet mysigt rum med gammeldags stil och en brasa som brinner. Vi pratar drömmar, fråga inte varför, men intressant är det.

19.56 (svensk tid) Ledsen för det plötsliga slutet, men middagen var klar så var tvungen att rusa. Är åter tillbaka i min mysiga säng och jag har redan hoppat i den (bilder kommer, jag lovar). Snart ska vi åka igen, denna gång en 20 minuters lång bussresa härifrån. Där (vad u staden heter) ska vi gå på något slags disco eller liknande. Det ända jag hört som ska vara med är Guitarr Hero. Jag hoppas dock att vi inte ska vara där så länge, jag börjar nämligen bli trött igen och känner att jag vill sova snart i min stora mysiga säng. Upp tidigt imorgon ska vi också, så jag vill hinna få några timmars sömn. 
Imorgon ska vi till Edinburgh! Det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot att se den staden. Vi ska få en guidad tur i slottet, ballt! Sen på fredag blir det free time, med andra ord shopping! Nä nu ska jag inte gå händelserna i förväg. Dancefloor here I come!

23.39 (svensk tid) WOHO! Jag har just dansat som en tok! Haha, tro det eller ej men det lyckades faktiskt bli roligt på det här discot. Började med en man som spelade det skotska instrumentet (om man nu kan kalla det instrument) säckpipa. Ändå lite ballt måste jag medge. Sen spelade jag och Sandra biljard. Hon vann, men det pågrund av att jag klantade mig och fick ner 8:an för tidigt, för annars var jag grym! Efter biljarden gick tid då vi filmade lite från deras fritidshus. Men tillslut blev jag taggad för dans, musiken var väldigt inbjudande! Jag fick dansat en del, till och med framför kameran, haha. Kan hända att det kommer med i extramaterialet som vi bestämt att ha med i vår film. 
Nu ska jag snart sova i min stora och mysiga säng, vi ska nämligen upp tidigt imorgon. Klockan 08.10 går bussen mot edinburgh. Så nu ska jag titta lite harry Potter grejs innan jag somnar gott i min stora mysiga säng. Goodnight sweden!


Lunch i den balla skolan!

Att hoppa i sängen är alltid roligt! 

24 november

09.30 (svensk tid) Nu sitter man på Schiphol (p = t). jag pratar alltså om Amsterdams flygplats. Stor? Nja typ som Göteborgs innerstad. De har till och med tider i infon hur lång tid det tar att gå till en Gate! Så ja den är lite stor, men det är ballt. 
Vi har även fått uppleva lite twilight känsla, man förvandlas nämligen till vampyr när man åker på rullbanden (eller de känns som man kan springa som en i alla fall).
Dagens bästa är helt klart killen som stod i säkerhetskontrollen, charmig och sjukt söt! Plus att han sa att min dator var fin, hihihi. Nu sitter jag på golvet för alla platser är upptagna när vi väntar på att få komma in i planet, see you later!

11.07 (svensk tid) Nu har vi lämnat skithålet och sitter på det lilla planet på väg till edinburgh. Utanför fönstret ser jag inget annat än moln och en ful flygplansvinge. Jag hade gärna velat se havet (vet ej vad det heter, pinsamt…) som är nedanför oss, men inte de nä. Sandra (som just nu är tråk med sin blodsugande bok) och jag kom på att vi skulle ha tagit kort på den söta killen i säkerhetskontrollen. Fan säger man, kommer ju aldrig få se honom igen.
Aja, finns inget mer att rapportera från detta plan, återgår till min påfyllda Ipod, som juts nu spelar ”Don’t bring flowers after i’m dead”.

11.30 (svensk tid) Insåg just att jag är timma närmare min älskade vän Caroline, ”miss you my darling.”

12.40 (svensk tid) Är ombord på en buss, om man nu kan kalla det buss. Ratten sitter nämligen på fel sida! Måste ha hänt något konstigt under tillverkningen eller nått. Men det sjukaste är att busschauffören kör på fel sida av vägen, känns som jag kommer dö när som helst i en bilkrock. Får helt enkelt hoppas att chauffören kan köra!
Vädret suger tyvärr, det gör att man får känslan av att vara kvar i Sverige. Vilket jag inte gillar! Men vi får hoppas att vädret drar förbi eller att vi helt enkelt får göra lite Skotska saker som gör att man INTE känner sig som hemma. För det är vad jag alldra minst vill göra just nu.
Nu är vi snart framme på hotellet, jag längtar. För jag är hungrig som en varg, skulle snart kunna äta upp Sandra.
På tal om Sandra, hon såg en ort som hette Carlisle. BALLT! Twilight känslan fortsätter.

14.57 (svensk tid). Hotellet vi har checkat in på är riktigt fint. Dock är det inte här jag ska bo. Jag och några andra tjejer, bl.a Sandra och Sarah, ska bo i ett litet hus en bit bort som tillhör hotellet. Vi tjejer ska alltid få det bästa, såklart. 
Idag har jag sätt fler får än jag gjort totalt under hela mitt liv. Snacka om att det finns får här alltså! På varenda kulle man åkte förbi, inte konstigt att man kokar mat i fårmagar. Men jag måste säga att Skottland är otroligt vackert. Visst påminner det om Sverige lite grann, men de finns små dalar som blicken fastnar vid extra länge.

22.28 (svensk tid) Har inte haft möjlighet sen senast till att skriva. Det har verkligen varit fullt upp! Luchen var maffig och faktiskt väldigt god, något jag inte trodde efter alla fördomar jag hört om den skotska maten. Efter lunchen var det möte, men det orkar jag verkligen inte förklara. Kan bara säga att jag åt massor av karameller och det var gott. 
Sen bar det av en snabbis till vårt eget hotell (kommer mer till det sen) och vi fick bara 5 minuter på oss att byta om. HALLÅ!? Vad tror dem att vi är, killar? Men tro det eller ej så hann vi faktiskt med mer än vad vi trodde vi skulle göra på de väldigt korta fem minuterna. 
Bussen for sen vidare till Hatwik, där vi åt middag (om man nu kan kalla den mes maten för middag, lilla jag är fortfarande hungrig) och kollade på folk som gjorde bort sig. Nä vissa var faktiskt riktigt grymma. Det var bl.a. en kille som dansade med sådan inlevelse så att jag blev helt stum. Gruppen han dansar i ska jag helt klart kolla upp mer om (SDG).
Nu tillbaka till hotellet, eller rättare sagt, B&B. Det är sjukt jäkla nice! Just nu sitter jag i en sjukt mysig badrock/morgonrock i en tvåmanna säng! Jag fick den stora sägen, hihihi. Det bara för jag är bäst och egoistisk, mohahaha. 
Ja ni förstår säkert att jag och mina vänner har det toppen, jag njuter verkligen av det här just nu och det grymma är att jag får en natt till! 
Är tillbaka imorgon, nu ska det nämligen bli lite Harry Potter. Man måste ju göra skottlands känslan komplett. Ja ni ser ju hur stor och mysig sängen är!


Edinburgh nästa!

Vad händer?
Packa Packa Packa
Imorgon bär det av till Skottland och det kommer bli jätteskönt att komma bort från denna skithålan ett tag. 
Men idag ska jag se New Moon med mina fina tjejor, ska bli riktigt myyys!


Snälla, ring mig min finaste vän...

A Guardian Angel

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to Heaven.

FFF

Humöret ligger i botten, är hungrig, ryggen gör ont, vaccinet är slut, svininfluensan är värre i Skottland, framtiden ger en panik, studenten är dyr, pengarna finns inte, stressen kryper sig på en, spylukten är kvar, magen gör ont, håret är fett, vädret är dåligt, schemat är fullt, bästa vännen kan man inte träffa.
Behöver jag ens säga att mina tankar inte är de roligaste just nu...

PARTAY!!!!!

Jao, har inte alls varit pepp på att skriva och det har inte hänt något viktigt direkt så det gör inget.
Men de senaste dygnet har de faktistk hänt lite grejor. Igår blowlade jag och det var redigt roligt! Spelade ihop med fotbollsfolket och det gick faktiskt ganska bra. Helt klart något man får göra oftare, för det är riktigt kul. 
Senare på kvällen blev det Partay! Sjukt roligt hade jag hela kvällen ihop med de trettiotal gäster som var här. Det blev dans och massa skratt, precis som jag vill ha det! Dock skadade jag mig själv, så nu har jag ett fint skrapsår på ryggen. Nice när man märker det typ en timma efter händelsen inträffat, men alkholen har ju sina egenskaper. Av någon anledning blir det alltid någon typ av drama på mina fester, men på ett eller annat sätt ska väl det vara en del av upplevelsen. Aja, hade som sagt grymt kul, tack:

Oskar, Frida, Buller, Manda, Marcus, Calle, Alex, Linus, Tim, Joanna, Julia + 3, Gabbe + 2, Anna, Elin, Emil, Hampus, Christian, Jossan, Tessan, John, Tobbe, Andreas, Nathalie, Joella, Sandra, Sarah, Johanna, Ella, Niklas, Danne.
Som sagt, vi var en del.


Fan va hemsk, men jag älskar dig!


Fin, finaste tjejorna!


Dans, dans, dans, även den fulaste dans!

Bästaste vänner!

Skrämande snyggt!

Hampus är sjuuukt snygg här!

Redigt hemsk, men måste visa mina fina pekningar. "Oskar vi håller oss till vår plan i framtiden också!"

FINA FINA FINA, mina älskade tjejor!

Hahahaha, gud vad jag skrattar!

Ingen komentar....

Här är beviset på folket folk, sjuuuukt!


Tagg!

Nada speciellt har hänt, så ser ingen mening att skriva egentligen. Eller jag har lyssnat på Manda när hon sjöng, mycket bra! "Du är duktig din söta sak!"
Humöret vet jag inte riktigt vart de ligger, är faktistk ganska tom. Blir nog bättre på lördag, tagg!
Jo just det, Christian min fina vän har tagit körkort. Så jag åkte lite med honom nu på kvällen och han har en mycket bra förare måste jag säga. Haha, han såg så stolt ut när han kom innanför dörren och leendet gick upp till öronen.Jag vet inte men jag känner mig inte hel utan dig.
Allt stannar inom mig.
Jag saknar dig.
Jag älskar dig.


Magnifikt

Idag blev det till att jobba på Scandinavium. Var riktigt roligt måste jag säga, Tack Nea!
Fick gå omkring med snygga masker framför ansiktet (har tyvärr inga bilder) och sälja program, dvd och CD-skivor. De innehöll material från Saltimbanco, som är den mest vackra och färgglada cirkusen jag sätt (när showen pågick hade man inget att göra, så då kunde man lika väl titta på den). Den var verkligen grym och utövarna var fantastiska, det var många gånger man satt med öppen mun av förvåning. Jag tycker även om att de gjorde publiken delaktig, helt klart ett extra +. Hehe, jag vet en kommer kommer bli avundsjuk när jag berättar att jag sätt showen, sorry Fridis.
Det var gött att tjäna lite extra cash som antagligen kommer att gå till julklappshopping. Det är bara att ringa igen om du behöver mig Nea, jag kommer snabbt som blixten!
Ja ni ser...
Färgglatt
Vackert

Magnifikt!


Nov. 7, 2009

Trädgårn! Helt klart värt ställe alltså. Var där igår när Christian fyllde myndig tillsammans med lite vänner. Och fan va gött det är med kontakter. När vi varit inne ett tag så träffade vi Jossan och Tessan, de hade stått i kö i en timma. Vi kom dit senare men kom in fortare, det tack vara VIP som gryma jag fixat! Plus att jag kom in gratis, ännu bättre! Men det var riktigt kul även om kroppen inte var på topp. Även om man gör det varje gång så blir man lika överraskad då man träffar folk man känner, men det är nice! Vad som inte är nice är öl, men det var de ända jag drack, det är la lika bra att lära sig tycker jag.
Jag har bestämt mig för att stämma Västtrafik! Busschaförer har inte så mycket att tänka på, men ändå lyckas de med att göra fel! IDIOT!!! Om du inte vet det så går inte 754 samma väg som 753! Aja, dags att släppa det, ska bara stämma dem först.

Idag blir det nog en lugn kväll, killarna ska nämligen ha Gaynight = jag får inte träffa dem. Och när dem är upptagna har jag ingen att vara med. Nä det är inte sant, men de flersta av mina närmsta vänner är faktiskt killar. Så de blir nog som sagt en lugn kväll, fast jag har haft fel förr.Dans Dans Dans!
Så ska de se ut snart igen!


Life.

Lollo är sjuk. Japp det är jag, men inte så farligt, jag är förkyld, har ont i halsen och trött i kroppen. Har egentligen inte tid att missa i skolan, fast tror det är bättre jag vilar upp mig nu så jag inte är sjuk på viktigare dagar som kommer senare. Jag hade även glömt att göra läxan, så kanske var lika bra.
Igår i skolan hade vi fler föreläsningar. Det kom en kvinna som berättade om sitt år då hon hade köpstopp. Tänk er ett helt år (!) utan att få shoppa alls (Caroline, hade du klarat det? Hahaha). Som jag sagt tidigare så kommer man att bli hjärntvättad av allt detta tjöt. Jag tror faktiskt att jag kommer dra ner på de onödiga köpen, för man kommer att se det ur ett annat perspektiv.
Efter skolan igår var jag med min bästa vän. Oskar kom och hämtade mig i skolan (Snällt!) och vi stack hem till honom. Som vanligt tittade vi på film, en som jag inte vet namnet på (sjuk film) och "Flickvänner från förr" (Matthew McConaughey var äckligt snygg i denna filmen), under denna filmen satt jag hela tiden och tänkte på klassikern "A Christmas Carol", filmen var nämligen upplagd på samma sätt. Resten av kvällen bestod av prat och skratt. Jag är glad över att vi fått den relationen vi har idag, du är min bästa vän och jag tror även att jag är din...?
Bra dag, tack!


Tack för en bra dag!


Vet att det nu var några dagar sen jag jobbade på Halloween festen, men här kommer bilder från kvällen!Ja, jag är svarthårig och Frida är farlig!
Kanske inte bästa bilden på killen, men faaan alltså...


Bolle!

Ännu en dag i konsumtionens värld. HARREGUD, projektet tar över mitt liv. Nä inte riktigt men det kommer verkligen bli massa tjöt om detta. Vi konsumerar för mycket...bla,bla,bla.... Men vi ska konsumera mera...bla,bla,bla. Ja ni förstår, ingen koll alls! Det jobbigaste är att vi inte vet vad vi ska jobba med eller hur vi ska jobba med det, men det får vi nog reda på någon gång. 
Idag efter skolan åkte projektgruppen (det stora projektet) till Bollebyggd för webbkonferens med Skottland. Det var första gången man gjorde det, så det var rätt kul. Dessutom fick vi reda på att vi ska besöka Edinnburgh Castle när vi är i Skottland, då skrek jag YIPPIE!!! Det ska bli riktigt nice! 
Jag kan verkligen inte förstå hur man vill bo i Bollebyggd. När vi var klara skulle jag och Sandra ta bussen hem, det visade sig att det inte gick någon fören två (!) timmar senare. Då tittade vi inte bara till Mölnlycke, utan till Göteborg också! Aja, deras val. Men inte kul att ta sig hem på kvällen asså.

Dagens roligaste:
Joella - jag har fått en finne i nacken, den gör on....
Jag - Jag med!
Emma - Jag med!
Sandra - Jag med!


Hahaha, ja som ni förstår blev det en hel del skratt efter det där. 
Man blir som man umgås.

Djupa Dalar & Höga Berg.

Började med sovmorgon idag, riktigt nice! Men sen bar det av mot soppor, blö. Åkte till renova (en återvinningscentral) för ett studiebesök, sjukt tråkigt och så luktade det äckligt dessutom. Men jag fick träffa mina söta tjejor igen, så det var ändå värt det. Varför vi var där? För de närmsta tre veckorna kommer det att stå projekt på schemat, denna gång Hållbar utveckling. Vi får se hur roligt det blir.
Efter det roliga (!) besöket bar det hem genom mörka Göteborg. Shit vad mycket tröttare man blir när det blir mörkt ute så tidigt, men det är väl meningen med hösten antar jag. 
Nu är jag på väg ner i dalen igen och vad det beror på vill jag inte tala om. Med det kommer vara bättre om cirka tre veckor, för då ska jag till Edinburgh!


Edinburgh, längtar som tusan!

London Baby!

TJOHO!
Jag är bakis idag, min första bakfylla! Haha, jag vet, helt sjukt. Men jag åt inte något på hela dagen igår typ så det är inte konstigt att jag känner mig lite borta. Drack så mycket gjorde jag inte heller, jag jobbade ju för fan, och kul var det. Jag och Frida var sjukt snygga i vår utklädnad (bilder kommer när de lagts in på datorn). Vi jobbade ihop med en kille vid namn Kristoffer. Hur skön kille som helst och väldigt söt dessutom (självklart upptagen -_-).
Pengar ner i fickan till LONDON, nice!

Idag spelade killarna korpen, ingen idé att prata om det.
Idag avgjordes vem som fick SM-guld, ingen idé att prata om det.

RSS 2.0