Jag njuter av att andas.

Nu sitter man här på Tjörn.
I ett mysigt hus tillsammans med de sötaste tjejerna.
I ett område där självaste lugnet bor.
I en natur som är levande och vacker.

Vad har vi gjort?
Vi har varit, bara varit.
Vi har pratat, vi har pratat om allt.
Vi har ätit, vi har ätit mycket gott.
Vi har skrattat, vi har skrattat som idioter.
Vi har varit, bara varit.

Det är helt underbart att vara ifrån all skit som finns där hemma.
Det här är det bästa jag gjort på mycket länge.
Jag har kunnat andas för första gången på en väldigt lång tid.
Jag mår bättre igen, äntligen!


Tjörn Baby!

Nu bär det av till Tjörn med min tjejer!
Ska bli underbart att komma bort från allt skit!

Btw, tack för att jag får låna ditt fritidskort min finaste vän ♥

Igår

Igår hade jag en jättebra dag.
Då var jag tillsammans med Ella och Johanna hemma hos Sten. Sten är en av de härligaste människor jag någonsin träffat, han är så oerhört lätt att prata med och han lyssnar på allt man har att säga. Är mycket glad över att han började jobba på min förra skola, annars hade jag kanske inte träffat denna goa fillur.
Han har precis flyttat in ett litet radhus. Hahaha, det är bara gamla möbler överallt och så luktar det gammalt också. Det är nämligen så att han flyttat in hos en tant (hon ligger just nu på hem). Han trivs la sådär men det blir bättre och bättre, framförallt när folk som oss är på besök.
Det blev pannkaks stekning och pajbak, mycket trevligt måste jag säga. Och allt blev hemskt gott dessutom! Sten är grym på pajbakning alltså (dock var det mest Johanna som gjorde pajen, men han tog ur den ur ugnen i rätt tid). 
Men det var verkligen att leva livet när vi satt på hans altan och bara pratade om allt och åt gott, på en vardag dessutom! Jag tackar grymt mycket för den lilla träffen, tack för att ni kontaktade mig!
Ska ske igen, Absolut!


Kungen på att vända pannkakor!

 


Jag tackar, hoppas & vill, på riktigt.


Till min finaste vän:
Jag tackar dig för att du vill vara min vän.
Jag tackar dig för att du får mig att le och skratta.
Jag tackar dig för att du får mig att överträffa mig själv.
Jag tackar dig för att du har gett mig en känsla jag aldrig glömmer.
Jag tackar dig för att du har gjort mig till den jag är.
Jag tackar dig för att du finns.

Jag hoppas att vi håller kontakten när våra liv förändras.
 Jag hoppas att vi om flera år kan sitta och prata gemensamma minnen.
Jag hoppas att vi alltid förblir det radarpar vi är.

Jag vill inget annat än att du ska vara lycklig.
Dags att släppa taget. På riktigt.





Louise Louise Louise Louise

Till min förvåning har jag sovit ganska skönt. Trodde inte det skulle bli så då jag bara kunde sova på en sida, andra sidan av kroppen är inte riktigt hel nämligen. Usch va mörbulltad man känner sig! Haha, men slut på klagande.
Börjar 13.05 idag, helt onödigt. Kommer vara i skolan 1 timma och 20 minuter (tur att man bor nära skolan!) Ibland undrar man hur dem som gör schemat tänker. Kommer nog inte alls bli så att många skiter i den lektionen, absolut inte. Aja, kort dag är det och det är skönt. Hade tänkt fråga Frida om hon vill ta en fika eller liknande, har lite smått att fira. Får se hur det blir med den saken!

Har inte stigit upp ur sängen än, nog dags att göra det och äta lite frukost, känner mig faktistk lite hungrig.

Idag är det min namnsdag (Louise), så grattis till mig!
Haha, namnsdagar är så överskattat!

Bättre nu än då.

Hej igen. Nu var det ett litet tag sen sist. Men jag har mina anledningar till det.
Det har la inte hänt så mycket sen sist ändå. Men kan dra det som har hänt ändå:

Magdalenas fest: Hade Übertrevligt. Jag och Frida har alltid sjukt kul ihop! (festen kunde ha slutat bättre dock)
Longboard: Jag äger nu en, jag har en egen långplanka. Kan inte fatta att jag köpt en. Får se när jag lär mig åka, kan dröja. Har hållt tyst om det eftersom jag ville lära mig ifred. Men det var för svårt att hålla det hemligt för mig finaste vän så det kunde jag ju bara glömma.
Fall: Jag har redan ramlat och är just nu helt mörbulltad i kroppen. Har skrapsår och svullnader lite här och var. Men jag överlevde, tackar för våran billigaste livsförsäkring: Hjälmen!
Terapi: Börjat läsa ny bok. Amuletten från Samarkang, självklart en fantasybok.
Börjat på riktigt: Nu har schemat satt igång på allvar i skolan, inge vila här inte! (har dock sovmorgon till 13.00 imorgon, GÖTT!)
Kvällsåkning: En av mina närmsta vänner tog körkort idag! Sjukt glad för hans skull, Grattis Grattis säger man då! Fick åka med honom ett stund nu på kvällen, mycket härligt. Är endast på kvällen och natten som jag uppskattar att åka bil.
Ej godkänd: Mina lärare gav mig inte ledigt för att åka till grekland! Idioter! Jag är i storsätt aldrig borta och det är första gången jag tar ledigt. Alla mina vänner har fått ledigt, va fan får inte jag det då!?

Det är vad som hänt senaste, inte mycket men ändå något.
Godnatt!
 


Jag saknar, fan vad jag saknar!
Jag måste bort, men jag vill ha dig med mig!

 


Försvinna.

Ska gå under jorden ett tag.
Kommer tillbaka när jag börjat leva lite igen.

ModerNatur

Sluta regna!
Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta!
Oj, det har visst slutat.
Nu ska det torka.
Torka Torka Torka Torka Torka Torka!

Jag längtar till Grekland!
13 dagar kvar!

Lever på andra dagar!

Godkväll/natt!
Har inte haft tid eller lust att sitta så mycket vid datorn idag. Men nu kom allt ett litet sug efter att få skriva lite.
Var som jag sagt tidigare hemma idag från skolan, mycket skönt! Istället har jag varit inne i stan och handlat present till Magdalena tillsammans med Frida. Vi hittade det vi skulle och drog senare hem till Buller & Bång. Där åt vi lite smått men stannade inte alltför länge, för vi skulle hem och färga mitt hår (gjorde lite saker på vägen men inge viktigt, kanske tar upp det en annan dag). Mitt hår blev toppen toppen! Mycket nöjd. Kommer bild imorgon, då ska jag vara hemma igen förresten, extremt skönt! (t.o.m mamma och pappa gick med på det, första gången det händer!).
Bra dag, jag mår toppen. Tar vara på det!

Imorgon blir det partaj!


Idag har solen skinit, mycket härligt!
Precis som den gjorde i Copenhagen.



gammal bekantskap!

Home Sweet Home!
Att träffa Magdalena idag var supermyys. Två gånger om blev det t.o.m. Först hjälpte hom mig sen jag henne. Is i stora lass säger jag bara! Kommer bli grymt på fredag, varför får ni veta då!
Imorgon har jag ganska mycket planer, och av någon anledning är inte skolan inräknad i dem. Just nu suger skolan hårt och klarar inte ens av att gå dit, blir sjuk så fort jag går in (lite sant då luftkonditioneringen är paj och man typ känner sig kvävd). Men har som sagt andra planer, roligare sådana. I dem ingår Frida, hår och en annan sak som jag håller på lite till!
Men nu blir det sängen!

Dagens ord: Ballonguppblåsgrejen.

 


Gillaren! Sweethearts!
Från efter Särken!

 


Värre och värre

Hemma nu från skolan och jag är så trött att jag håller på att svimma!
Själva Hulesärken var kul, killar som bjuder på sig själva är det inte mycket som slår. Och att vara med tjejorna gör det inte tråkigare.
Men efter, harregud! Våra lärare vill verkligen inte göra något roligt för oss. Efter Hulesärken tar de in oss på lektion! Sjukt! Hur kan de ens tro att någon lyssnade? Alla var helt slut och ville bara hem. Själv höll jag på att somna, men fick anstränga mig. Vilket gjorde mig mer trött. 
Har itne alls varit en bra första vecka. Det blir bara tråkigare och tråkigare, smart. För det är ju så att vi inte alls blir mer och mer skoltrötta. Med andra ord, inte alls så smart.

Snart hem till Magdalena. Ska bli kul. inte träffat henne på evigheter!

 







Hulesärken i 1:an var helt klart den bästa & roligaste!
80-tal och jag ägde på dansmatta!

 


Alla spelar Tennis! Det är de nya nu!

Åhh, vad jag mår bra just nu! Gud vilken härlig känsla i kroppen! Ska helt klart börja träna mer, man mår ju sjukt mycket bättre av det.
Det som gäller nu är Tennis. Spelade idag med Mamma, favoritkusin och mammas kusin. Så sjukt roligt var det! Så nu ska vi börja träna en gång i veckan (om vi får tid). Kan verkligen bli min sport, och hoppas på att så småningom kunna slå min finaste vän. Det kommer bli riktigt nice i så fall! Jag är glad, hoppas du är det!
Nu blir det snart dans på tv, så godnatt!

"Innern går ohyggligt fort... och han faller!!! Nej ursäkta mig, det var en längdhoppare."
- Bo Hansson under final på 400 m häck, EM 1982.


Jag hade så dött om jag hört honom säga detta!
Klockrent och Sjukt roligt!


Roliga nyheter

Ännu en dag i skolan (kommer fler). Idag var första gången på två månader som jag varit tvungen att gå upp så tidigt som klockan 7, usch fy och blä! Men man överlever, som av allt annat. 
Idag i skolan berättade en klasskompis till mig en jätterolig nyhet. Säger inte mer än att han strävat runt i Hollywood. Jag är verkligen jätteglad för hans skull och om någon förtjänar det så är det han. Kanske kan berätta mer någon gång, men just nu vill inte han att det kommer ut för mycket.
Imorgon är det dags för Hulesärken, jag och mina flickor kommer ha kul. För vad är inte roligare än att se folk som shake,ar as!
Nu träning, hej!


Skolan förändras inte. inte ett dugg.

Back Home!
Blev kvar i skolan till klockan 16! Snälla nån, första dagen vill man bara ha en kort dag och sedan öker man efter hand. Men neeej inte det. Vi fick inte ens veckans schema och verkligen inte vårat huvudschema. Dåligt! Nu har man dock sätt schemat på hemsida, vet inte riktigt vad jag tycker. Tisdagar är sköna, förstår mig dock inte på 40minuters lektionen, men men. Fredagar suger, dock hade jag väntat mig det. 

Snacka om att rutinerna är tillbaka, inte så att västrafik blivit smarta och sätter in exrtrabussar direkt. Nej, utan vi kommer få stå i fulla bussar ett helt år till. Verkligen inte något jag har saknat i sommar, men man får helt enkelt stå ut. 
Aja, dagen slutade bra i alla fall. Vi har fått en ny tjej i klassen, riktigt trevlig! Så hon jag och Joella åkte in till staden och käkade Thaimat på Arkaden. Där finns helt klart godaste Thain, plus att man får maten direkt.
Resten av kvällen blir mycket lugn. Känner mig trött, väldigt trött...

Rutinen är tillbaka

Godmorgon!
Tro det eller ej men jag satta klockan på 10! Duktigt av mig tycker jag, speciellt då jag börjar 13. Men ändå lustigt att jag vaknade cirka 30 sekunder innan klockan ringer, ibland undrar man hur man fungerar. men börjar man tänka på det för mycket så kommer man få börja gå hos en psykolog inom kort.
Som jag sa börjar skolan klockan 13, och jag har faktiskt lite ångest för detta. Ärligt så tycker jag det ska bli gött att få något att göra om dagarna men ändå finns inget skönare än att vara ledig, man har liksom fler möjligheter.
Nu när skolan sätter igång igen måste jag se till att gymmandet gör det också. För det första ska jag nog byta gym, och börja träna här i min hemstad istället (tränade innan vid skolan). Känner att jag måste komma igång med träningen igen!
Ja nu är det måndag, och om man ska gå enligt rutinen ska jag börja längta till helgen redan nu. Vad gör jag? Jag går enligt rutinen!


Tagen: Stockholm med klassen!

Mår bättre.

Hemkommer för inte alltför längesedan.
Rix Fm var la inte det bästa, men måste säga att se Agnes uppträda blir man riktigt glad av. Hon är en naturbegåvning och har faktiskt mycket sköna låtar. Men det var värt ändå, det var första gången sen min Solstråle åkte som jag träffade min finaste vän, och gud va mycket bättre jag mår redan. Han gör stor skillnad för mig, men han är ju trotsallt min bästa vän så det är nog inte så konstigt. 
Han berättade om hur han haft det på Way out West och han var mer än nöjd. Skönt att se att han fick något riktigt bra för pengarna. Det gör mig glad också.
Är nog ganska bestämt att jag ska köpa bräda nu, är båda taggad och inte. Men jag hoppas på det bästa.

Nu blir det film, sen sova och efter det SKOLA!


Mitt hjärta känns som det sitter lite mer på rätt plats nu

Music in my ears.

Blir Rix Fm! Hoppas få lite nice bilder.
Har 45 minuter på mig att bli klar, med andra ord hinner jag inte sitta här och skriva längre!
Plattång here I come!

Tar vara på sista dagen

Då satt man här igen.
Idag satte man klockan på 10.30, men jag vaknade faktiskt tio minuter tidigare än så. Det tackar jag faktiskt för, blir mycket piggare av att vakna själv än att väckas av något.
Nu är det friidrott som gäller för mig. Är ju VM i Berlin och friidrott är en av mina favorit sporter att titta på. Hoppas kunna se duellen mellan Bolt, Gay och Powell ikväll, kan nog bli en riktigt rysare. 
Dock umgås jag hellre med min finaste vän, men får se hur det blir med det. Hörde nu att han skulle vindsurfa idag, vilket de ska passa på att göra nu när det blåser orkaner ute (överdrift). Men finns kanske en liten chans att han vill ses lite senare ikväll, hoppas (dock inte för mycket). Är ju Rix Fm idag också, får se hur det blir med den saken.
Fram tills svaret kommer får jag se vad jag hittar på. Men detta vet jag att jag ska göra; duscha, göra ny backup till mina bilder, städa ovanvåningen eftersom vi ska få plattv idag. Mer än så vet jag inte, kommer säkerligen någon uppdatering här också!

 

Bilder är tagen i Varberg
 

 


Negativ(t) blir positivt.

Ja som ni ser har det hänt lite grejer i designen. Är ganska nöjd faktiskt, men får se hur länge jag är det. Det nya är negativfilm som ni säkert märkt, tycker dem är nice. Har passat på att ändra lite nu när jag har Photoshop, det försvinner nämligen om 13 dagar.
Blev som sagt en lugn dag, och kommer även bli en lugn kväll. Ska nog gå och lägga mig någolunda tidigt. Måste ju som jag sagt många gånger tidigare vända på dygnet innan skolan börjar. Men nu är det ju så att den börjar om två dagar, bara två dagar! Men antagligen kommer första veckan bli ganska lugn, hoppas jag i alla fall. Ska på ett sätt bli ganska skönt att gå tillbaka till vardagen och skolan. Då får man något att tänka på, det är verkligen något jag behöver just nu.
Imorgon hoppas jag få träffa min finaste vän, ska smsa honom imorgon förmiddag och kolla om han är på. Hoppas verkligen, saknar honom enormt och jag behöver honom.

Btw. Tycker lite synd om mina vänner på WoW, inget toppen väder att vara ute flera timmar i sträck i. Men jag har på känn att det har det grymt ändå!

 


Min nya väska, lööv it!

 


Lite närmare Amerika

Godmorgon, eller godförmiddag menar jag.
Det var mycket myys med Frida och Buller igår! Bakade och gjorde amerikanskapannkakor, dock räckte det med pannkakorna efter det var man mätt som heter duga. Men idag har jag smakat på kakan och det blev sjukt god! Bästa denna gång tror jag, har gjort den två gånger innan. Kollande som sagt på Brokeback Mountain igår, men det gjortde jag efter att paret hade gått. Tillsammans såg vi systrar i Jeans Andra sommaren, tycker den var rätt bra. Den var bättre än ettan, ganska ovanligt att det blir så. Jag var alltså mycket nöjd med mina hyrda filmer. Borde ta och göra det oftare (nu när man inte kan ladda ner), tyvärr kostar det ju lite pengar, men det är i alla fall billigare än att köpa.

Idag blir det en lugn dag. Lämna tillbaka filmerna måste jag göra och sen kommer jag antagligen äta lite kaka. Mycket mer blir det inte.

 


Det är fruktansvärt gott!
Om ni inte testat, gör det!

 


Brokeback.

Tänkte bara medela till Joella att jag sätt din number one.
Du har verkligen rätt i att det inte behövs någon dialog, filmen var underbar. Finns nu på min lista. 


Puss

Då har ännu en dag kommit, vilket är bra. Såklart. Eller nåt.
Idag ska jag träffa Frida och hennes kille Buller, ska bli mycket myys. Får se vad vi hittar på, har inga idéer alls för tillfället, men det kommer hoppas jag. Tror jag ska hyra lite film till ikväll, finns en del jag vill se.
Men innan allt detta ska jag ner till baken för att få in mina skattepengar på kontot, mycket trevligt måste jag säga.
Idag är de mesta av folket på Way Out West, hoppas verkligen de få en toppenhelg. Men jag saknar dem redan. Sjukt, tror jag är inne i någon konstig saknadsperiod för tillfället.
Har hört från min Solstråle och Luce, och de verkar ha det toppen. På bilderna jag sätt ser de ut att trivas mer än enormt. Men jag saknar även dem. Men tio månader går fort... Eller nåt.

Oj vad jag skiver massa skit, vet inte ens varför. Men tror jag mår bra av att få ur orden ur mina fingrar. Eller nåt.


Tack för att du finns här för mig ♥

Sliter håret från huvudet...

Fikan med tjejorna från klassen var verkligen toppen, så skönt att träffa dem. Bara sitta och prata och snacka. Blev även en lite shoppingrunda med folket, kunde inte låta bli att köpa en väska, übersnygg! Vet att ajg ska spara pengar, men hade precis fått reda på att jag fått mina skattepengar, så kunde verkligen inte låta bli. 
Efter att ha varit hemma ett tag grog man till staden igen, vet egentligen inte varför. Hade inget där att göra, men kände att jag behövde täffa mitt folk. Var nog bra eftersom jag inte komemr träffa dem på ett bra tag nu, synd eftersom det är just nu jag behöver dem som mest..

Min finaste vän sa inte ens hej till mig idag, det gjorde fruktansvärt ont. Han gav mig en blick som inte sa någonting. Vad är det som händer just nu? Jag behöver honom mer än någonsin, men det känns som om jag håller på att förlora honom. Det får inte ske, aldrig. Vad ska jag ta mig till i så fall...


My Heart hurts, parts are missing...

Fika i Staden

Ello.
Lyckas tyvärr inte vända på dygnet, dåligt. Sitter uppe sent fasten det inte är bra för mig, inte alls. Om jag bara gått och lagt mig en kvart innan igår hade jag inte mått som jag mår idag, men man kan inte tänka så. Dock gör jag det ofta ändå.
Nu ska jag snart in till staden, träffa mina tjejer från klassen. Kan nog göra mig gott, så jag längtar!
Men nu måste jag börja göra mig lite klar för att åka. Hej.

Btw, filmen jag såg igår får 3/5. Det var en äckta actionrulle och man fick sig även lite småskratt.


Love You Girls ♥

Ett tomrum.

Aj...



If it kills me.

Bland de finaste jag någonsin sätt....



Jag älskar och saknar dig min bästa finaste vän

Jag behöver dig.

Heej!
Inte alls taggad på att skriva idag. Fortfarande depp, kan inte släppa det. Inte än...Behöver min finaste vän men det kan man ju inte räkna med...

Men tänkte bara säga att det blir bio idag. G.I Joe.

Remember Us

Bättre vänner kan man inte hitta
Jag älskar er alla




Älskar bilden, den säger så mycket om er.
Blev min avskedsgåva.


Låt dagarna gå.

Låt dagarna rusa, ser inte fram emot något de närmsta tre veckorna. Så istället kan vi väl bara hoppa över dem, men det är ju förstås omöjligt. 
Men sen! Om tre veckor blir det Grekland! Snälla låt dagarna rusa jag måste komma bort härifrån.

Blir en lugn kväll med min finaste väns mjukisbyxkor på benen. Blir nog till att titta på SUTUCD, va fult det var som förkortning! Men jag menar självklart So You Think You Can Dance. Ett mycket underhållande program! Men efter det blir det nog sängen för min del. Är trött och kan ju sova bort en del av tiden så går det lite fortare, eller det känns som det går fortare i alla fall. 
Tiden snabba dig!


Chania, Chrispy

Plötsligt.

Ändrande planer, vet bara inte till vad.
Kommer inte få träffa dig länge min finaste vän. Jag behöver dig nu.
(Jag få skylla mig sälv)


A dark lonely Road.

Sova.

Måste säga att det var skönt med en liten nap! Men kan nog ändå lyckas vända tillbaka dygnet tror jag.

 


Bullers Land, saknar! ♥

 


Gråta

Hon har åkt.
Jag ångrar inte att jag följde med till flygplatsen, verkligen inte. Men det var hemskt, hade ont i magen hela tiden och när det väl var dag för hejdå bröt jag ihop. Usch usch usch. Men alla tyckte det var så töntigt så vi skrattade samtidigt som vi grät, harregud vad vi såg ut.
Ja som ni ser är jag uppe tidigt, men sanningen är att jag aldrig vaknat. Vi tjejor dygnade. Än så länge är jag inte trött och det vore nog bäst om jag höll mig till ikväll, för då kan jag vända på mitt dygn och hålla det till skolan börjar. Men får se om jag lyckas med det idag, känner att jag börjar bli lite trött faktsikt. Har dock duschat så har piggnat till lite.
Ska till min finaste vän senare när han kommit hem från skolan, hoppas få upp humöret lite med hjälp av honom.


"Jag kommer sakna dig Solstrålen, så mycket. Kommer sakna våra telefon samtal, men framförallt kommer jag sakna ditt leende. Ditt leende kan lysa upp en hel dag och nu ska jag vara utan det i trehundra dagar. 
Fasten tio månader är mycket så går de fort. Du kommer va hemma innan du vet ordet av, men ta vara på tiden du har där. Jag älskar dig!"


Stort sällskap.

Sitter hemma hos min Solstråle nu. Sprutan gick galant in i huden på henne, haha..Nice!
Nä nu har vi ätit masa god mat och druckit god dricka. Snacka om att människan har vänner, vi var i alla fall över 10 pers. Kändes som kalas eller något lknande, men utgången är ju lite mer sorglig men samtidigt mycket rolig. Är som sagt mycket glad för hennes skull. Nu är hon någonstans i huset, vet inte riktigt var. Själv stannar man ju hela natten så låter därför folk gå före just nu. Sen har jag lite svårt för stora folksamlingar ibland. Men jag klarar mig, har sällskap av hennes syster och E The Master! De ska också stanna över natten och följa med imorgon till flyget.
Aja, det blir till att umgås med folket. Men helt ärligt, hoppas på att folket går ganska snart (Jag vet jag är elak, haha). Nä jag skoja Solstrålen!!
Säger godnatt, inte för att det kommer bli någon sömn!
Förbereder er på depp inlägg närmsta veckan, kommer inte vara mig själv på ett tag.


Kommer sakna stunder som denna.

Med dig får man alltid ett skratt
Med dig får man alltid ett leende på läpparna
Med dig får man alltid en känsla av trygghet
Med dig kan man alltid vara sig själv
Du är en sann vän.
En tio månader lång solförmörkelse.
Men solen kommer tillbaka,
men jag kommer sakna dig min Solstråle.

En sista...

Godmorgon!
Vaknade av ett sms, men det var lugnt. För det var nog ett av de sista smsen på länge jag får från den människan. Det var min Solstråle som frågade om jag kunde hänga med in till stan där hon ska ta sin sista spruta innan sin långa resa (vaccin elelr nått sådant tror jag det är). Självklart hänger jag med, tar varje tillfälle jag får att umgås med henne! Ska sleepa hos henne inatt (inte för att det kommer bli mycket sömn) eftersom vi ska upp tidigt till Landvetter imorgon. Kommer nog bli en mysig sista kväll, får se till att det blir det.
Har lite grejor att fixa, vet bara inte riktigt hur jag ska hinna eller hur jag ska göra det, får komma på något! Vilket jag antagligen gör i sista minuten.
Nu blire frukost, min mage kurrrrrrar. Vilket den inte gör för sista gången.

Btw, idag kommer några av mina böcker!

 


Har kollat runt lite.
Kanske!

 


Den sitter kvar.

Hej!
har varit hemma ett tag, men istället för att uppdatera har har jag valt att sitta med designen lite. Är inte ofta jag känner för det, men jag fick ett litet ryck för det före kalaset och när man kom hem igen var man mer taggad än innan. Var tid nog att piffa till den lite, så man inte tröttnar på den helt. Imorse var jag inte ens säker på om jag skulle ha kvar den, men den blev kvar. Ni ser nog ändringarna själv, finns lite till jag vill ända på men det får bli en annan gång.
Kalaset var mycket trevligt, blev bjudna på pizza och marängtårta, gott! Det var Lillebrors kompis som fyllde år. Kanske konstigt att jag går på hans kalas tycker ni, men nej. Hans familj är mycket nära vänner till familjen och han själv är som en bror för mig. det blev även lite Ps3 spelade där, COD4 (Call Of Duty 4), mycket underhållande spel. Håller på att träna upp mig så jag kan slå min finaste vän, något jag kommer kunna leva mycket länge på i så fall. Men då gäller det att jag och Lillebror skaffar spelet, får ta och göra det! 
Inte mycket mer att skriva, ska nog sova hyffsat snart tror jag. För imorgon natt kommer det knappast bli mycket sömn.
Snart åker ni, bara två dagar kvar...


♥ My LilyTattoo ♥

Ibland fungerar inte huvudet.

Bra jobbat Louise, bra jobbat... Kasta hit den där jäkla kudden!

KråkansKrog

Det blev några härliga timmar på Kråkan! När man umgås med killarna kan man inte ha tråkigt, helt underbara människor! blev mycket skratt och mycket prat. Men usch, jag drack en öl. Fy bubblan va äckligt! Så fruktansvärt, men det bara blev så. Dock var det lite värt eftersom en av killarna sa att han bara skulle beställa något mer om jag beställde en öl, vilket aldrig skulle hända egentligen. Men haha, ibland gör jag saker folk inte väntar sig.
Efteråt drog vi hem till mig, där spelade vi kort. Lite olika spel, men kan säga att det slutade med att jag satt där i bh. De drog la hem vid 2.00. Men innan det hade min finaste vän självklart retats med mig hela kvällen, men det är faktiskt så att jag inte skulle klara mig utan det. Men nu vill jag ha hans värme ännu mer...
Idag blir det kalas!

 


Japp, det blev öl som sagt. Usch!
Creed till min finaste vän för denna bild, jag gillaren!

 


Vässa öronen

Ska snart ner till Kråkan. Blev lite krogen ändå, även om jag är ganska trött. Men alltid trevligt att umgås med killarna, så det är värt det. Dock blir det ingen mat för min del, känner inte för att lägga pengar på det. Men en cider eller två blir det säkert! men framförallt trevligt sällskap! Dags att göra sig klar, ska gå om 40 minuter!


Don’t forget to count you too

Ullevi, Göteborg

Folk anländer till Ullevi för den stundande U2-konserten och två tjejer ~20 sitter och pratar om hur många som befinner sig på arenan.
Tjej 1: Jag har så himla svårt för att uppskatta antalet människor i folkmassor. Jag menar, hur ska man veta om detta är tusen eller tiotusen personer. Det kan ju vara hur många som helst…
Tjej 2: Ja. Men det är fler än tusen i alla fall. Och färre än sex miljarder. Det är jag helt säker på för jag känner folk som inte är här.
Tjej 1 nickar instämmande.

hahahaha, sjukt jäkla klockren!
Gå in här och lyssna på fler roliga tjuvlyssningar.

Att läsa är underskattat!

Det är riktigt varm idag igen, härligt! Värmen kommer bestå hela helgen i alla fall. Alltid något. Men återigen klarar jag inte av att sitta still för länge i hettan och om man rör sig blir man svettig på nolltid. Fast man ska ju inte klaga, jag är glad att det är varmt igen. Det har ju knappast varit roligt väder denna sommar.
Nu sitter man inne och tittar på Harry Potter återigen, fast denna gång den tredje filmen (Fången från Azkaban). I denna film framträder en av mina favortitkaraktärer, Remus Lupin. Men det är i sjunde boken som man verkligen börjar älska honom. Men det är inget jag ska berätta om, finns ju konstiga människor som inte läser böcker, så vill inte avslöja något för dem.
Vad händer idag? Inte mycket, blir nog att ta det lugnt. Killarna ska ut på krogen och vet inte om jag känner för det. Kostar mycket och är inte så mycket för det helt ärligt. Att gå på krogen är helt klart överskattat. Men kan förstå att killarna tycker det är kul att gå ut tillsammans, de har många lika intressen att prata om och sådär så. Framförallt longboards, något som verkligen blivit en het grej bland mina vänner. Får la se om jag skaffar mig en, vill som sagt. Men vet inte om jag har mod till det. Aja, med andra ord blir det nog ännu en lugn dag och kväll. Synd, men jag klarar mig.

 


Jag vill!


jag vill!

Poff, men solen kommer gå upp igen.

Det är inte långt kvar nu. Närmare bestämt tre dagar. Om tre dagar minus några timmar står jag på Landvetter och gråter floder. Jag kommer vara ett vrak nästa vecka, men jag är beredd på det och hoppas därför att jag kommer klara av det. Det kommer bli tufft, mycket tufft. 



Love You Girls! ♥

 


Säng Säng Säng

Jag blir galen på min säng! 
För några månader sen slängde sig min finaste vän i min säng. Vad hände? Jo, ett av benen gick av! Visst benet hade varit skevt ett bra tag, men det hade inte gett vika än! Men vad tror han!? Självklart att det går av.. Så nu står min säng på en trave böcker (Böcker kan man använda till mycket), och det funkar inte längre. Varje gång jag vaknar så är sängen sne, inte konstigt att min rygg får mer pain än vad den redan har. Dags att fixa det! Finaste, Du är skyldig mig en ny säng! Eller i alla fall ett nytt sängben!

Tro det eller ej!


Godnatt


Porsche 911 Turbo med 500 hk

Oh My God!
Jag får typ orgasm!
Så niiiice!
Give Me!






Läs om skönheten här.
Man kan inte annat än älska dem!

Haha, det trodde ni inte. Att jag var lite galen i bilar.
Dock kan jag inte så mycket om dem, men jag har rätt att beundra dem ändå och det gör jag.


En dag för mig Själv

Hemma igen.
Harregud vad varmt det är! Jag är helt slut. Gick ju dessutom i höga klackar, vilket inte gjorde att man blev piggare direkt när man väl satte sig ner. Men jag älskar mina skor så tänker fortsätta gå i dem. Nu har jag hämtat och köpt allt jag skulle göra, mycket nöjd! ja, som ni redan vet hämtade jag biobiljetter, igen. Mitt sjätte biobesök denna månad, men jag älskar det så jag klagar inte. Denna gång blir det G.I Joe, actionfilm. Kan nog vara rätt okey, men framförallt är en äckligt snygg kille med i filmen! Det gör det hela värt att se!
Åt även glass nere i centrum, sorbet, det godaste som finns! Och perfekt nu i denna värmen. Hoppas verkligen att värmen består, vill bli lite brun innan Greece som sagt. Ska dock hålla mig inne nu ett tag, är så trött att jag slocknar snart tror jag. Men jag har frågat min finaste vän vad han gör idag, får se om jag får något svar och i så fall vad för svar.

 


Blev lite kreativ ett tag.


Så gott i den höga värmen!


Kommer ofta på mig själv hålla om mitt vackra halsband.
Jag älskar det,
 en del av dig finns alltid med mig!

 


DagsSchema

Planer för dagen:
Hämta en grej i Centrum
Köpa en grej i Centrum
In till staden och hämta biobiljetter
Träffa min finaste vän?


Det fina vädret är tillbaka, underbart!

Alla vampyrer gillar jag inte!

Ahhhhhhhhh! Jag hatar myggor! Usch usch usch! Satt ju vid vattnet igår kväll, självklart finns det kryp där, det vet ju varenda männiksa. Men bara för det behöver dem inte sätta sig på mig och ta mitt blod, speciellt inte tio gånger om! Tror jag fått närmare tio myggbett, kanske lite överdrivet men något runt där. Alla på benen, vet inte vad jag ska ta mig till! De kliar som sjutton. Äckliga små kryp! Varför finns ni!?

SportRadion är Galenskap

Bara Sport

Melodi: Mucho gusto 


När man hör en klar, jättelik fanfar, som inte alls är kort, 
ja då vet man strax, att det blivit dags för en jäkla massa sport,
ja de blir fotboll o hockey o curling o bandy o golf o stav o häck,
bara sport, bara sport, bara massor utav sport, 
ja de e bollar o klubbor o häckar o puckar o släggor o spjut o straff.
[vissling]
Dom berättar hur det går o står o görs o förs, 
bränns o känns o spänns o vänds, 
sparkas o bökas o stångas o stökas, 
o kämpas om varendaste poäng, 
o de e lobbar o drivear o stötar o nickar o survar i nät och ut. 
[vissling]
O överallt så springer dom o springer dom, 
o kämpar dom o kämpar dom, 
o hoppar dom o hoppar dom, 
o stoppar dom stoppar dom, 
o toppar dom o toppar dom, 
o tappar dom o tappar dom, 
hit o dit med flit, 
o sen sätter dom dit en pärla, 
sen sätter dom sig i gräset, 
sen sätter dom nytt fantastiskt reko-o-o-o-ord. 

Bollen till pucken o pucken till klubban o klubban till icing o icing till isen o isen till hästen o hästen till råttano råttan på repet o repet på grisen o grisen gör en strut, HEJ! 

O så över nu, till en intervju, med en tjej som har tatt medalj, 
o det känns väl bra? 
-Ja det gör det, ja 
här e nästa sportbatalj 
ja de e skallar o krokben o hästar o kuskar o trav o liniment, 
bara sport, bara sport, bara massor utav sport, 
ja de e resultat, så man blir plakat o tabell med kommentar 
de e maraton, de e badminton, de e jättemycket kvar, 
ja de e rally o kula o skridsko o Salkov o till och med dubbel Lutz
bara sport, bara sport, bara massor utav sport, 
ja de e träning o tävling o sorg o förtvivlan o ramla o missa en port
[vissling]
Dom berättar hur det var o är o hur o när 
o blir o blev o om det blir 
varför o därför o utför o nerför 
Ja o varje liten fråga får ett svar 
o alla krigas o svettas o fajtas o dödar o hatar varann o slåss 
[grodläte]
O överallt så snackar dom o snackar dom o pratar dom o pratar dom
tackar dom o tackar dom o hatar dom o hatar dom 
backar dom o backar dom o tjatar dom o tjatar dom 
hit o dit med flit 
o sen sätter dom dit en strut, 
sen hör man publikens tjut, 
sen kastar man radion ut, 
labadabadam till slut, 
ladam.

Denna låten är den bästa! Fattar inte hur de kan få till denna texten, helt klockren!
Alltid blir man lika glad när sportradion sätter igång, man blir på något sätt taggad av denna låten.
Galenskaparna och After Shave har verkligen lyckats i detta fall, fast de gör det i de flesta fallen.
Lyssna!


Galenskap

Hur många sockerkakor går i ett ägg?

Svara på det och jag kommer kyssa dina fötter!

Vattnets skönhet

Lugn dag. Men kvällen blev bäst, som vanligt. Följde med några vänner till Långvattnet för att grilla (åt inte dock). Blev mycket myys, fint att sitta där vid vattnet (blev lite foton men dem kommer in i datorn imorgon).
Älskar verkligen att umgås med dessa killar, man känner sig så trygg. Blev inte sämre av att min finaste vän var med, kändes bättre än på länge vilket gjorde mig mycket glad. Kommer somna gott ikväll alltså. Men nu blire film, massa film!

 

Varberg 08
Bravo Calle!

Fåordig

Aj...

Vädret är tillbaka, eller alltså. Det fina vädret.

Ello! Sitter nu ute på altan med Lilliebror och har precis spelat kort, gick la sådär. Blev skitgumma tre gånger, av tre... Men det gör inget, inte så att världen går under. Idag började GTG-barnen skolan igen, en och en halv vecka innan oss andra (mer för vissa). Men så är det när man går på deras skola och linje. Lite synd är det förstås, man kan ju inte umgås med dem lika mycket längre. Med andra ord är vardagen densamma som innan sommarlovet började, att man börjar längta till helgen så fort den är slut. Men än är det ett par dagar innan man börjar skolan igen och har faktiskt lite planerat. Är en del gratiskonserter man ska gå på och sen åker ju Texas och Salt Lake också. Funderar även på att dra ner till Varberg för några dagar, alltid skönt. Men gör det bara om min favoritkusin är där nere, då blir det hela mycket roligare.
Aja, ska se till att få lite färg nu. Vill ju inte vara likblek i Grekland! Fyra veckor kvar!

Btw, såg ni månen igår? Så vacker.

Detta är något jag skulle vilja uppleva


Apart

I miss You
My beloved Friend



Ett avsked för tio månader.

Hemma igen! Det blev ett avsked som heter duga! Mina vänner är de mest underbara människor som finns, man har alltid roligt. Blev mycket skratt idag, precis som alltid. för mig gick det ju inte jättebra med laser, men det är ändå roligt. Alltid kul att springa omkring som en galning och skjuta på folk. Haha. Efter en timmas spel drog de flesta av oss till donken (dem som inte gjorde det säger jag bara DÅLIG STIL!). Det var ju så att för de flesta var det sista chansen att träffa Texas och Salt Lake, därför var det kul att så många kunde komma tycker jag! Blev alltså en toppendag och kväll! (jag har flyyyt nu)
Själv ska man med till flygplatsen på tisdag, klockan mycket tidigt! Men det är så värt, så jag klagar faktiskt inte. Men det kommer bli så hemskt och ledsam, kommer garanterat gråta! Usch fy blä! Men jag hoppas ni två kommer få det toppen och mycket bättre än så! Älskar er så!
Ska titta på Galenskaparna med Lillebror nu, roligt!
Hej!

 


Självklart ville alla kolla in sina resultat efter en timmar Laser


Men blev lite trött efter en timmas springade i den höga värmen


Salt Lake vill visa hela dig innan hon åker.


Texas kan också ;)


Alltid lika snygga på bild!


Självklart fanns det longboards på plats ;)


Sötare kan man inte vara!


Alla älskar Donken!

 


Ojoj, va de händer grejor.

Morgon igen, sovit mycket gott även om jag somnade med ångest. Men skit samma, ny dag idag. 
Idag blir det som sagt laserdome, ska faktsikt bli ritkigt roligt. Ska även se till att få en gruppbild på hela slanten, var ett tag sen nu en sådan togs. Så jag hoppas på ännu en toppen dag, jag har haft en del det senaste och hoppas att de fortsätter att bli det ett bra tag till.
Nu är det faktsitk så att det är toppen väder ute, måste säga att det är lite synd att stänga in sig i ett mörkt varmt rum då. Men det kommer bli värt ändå, att umgås med böset är det jag älskar mest av allt. Så jag funderar på att sätta mig på altan och sola lite. Men fösrt måste jag äta frukost, måste börja äta ordentligt igen! Haha, ändrade planer. Jag ska åka mc! Underbart! en nära vän till mig äger en och ska sälja den snart (fruktansvärt) så jag blev jätteglad när han frågade om jag ville åka. Så att sola blev uppskjutet till senare, antagligen till  imorgon eftersom jag måste dra runt fyra.
Dags för frukost!

 


Denna bilder passar mer än bra idag.

 


He*vetes Jä*la Sk*t.

Säger toppen Louise, och gräver ner huvudet i en kudde och skriker!

Händer en massa just nu!

Hejsan svejsan!
Sitter här på min finaste väns rum tillsammans med min bästa barndomsvän (flygsvampen). Bion var über, mycket skratt och hade ju desutom mycket trevligt sällskap. NÖJD! Och som tradition måste man ju åka hit efteråt.
Dock inte så taggad på att skriva just nu, kommer tillbaka ikväll eller imorgon antagligen. Just de, imorgon blir det laser med hela bunten, så folket får en chans att säga hejdå till Texas och Salt Lake City. Kommer nog bli toppen!
Hejsvejs!

Massa Massa Bio!

Då var man hemma igen efter en super mysig dag kväll natt morgon med min solstråle. Tack så mycket sötnos!
Jag tror jag börjar lära mig dricka te, har druckit tre koppar nu bara senaste dygnet. Bra jobbat säger jag!
Ikväll blir det bio igen, mitt femte biobesök denna sommaren, mycket enligt mig. Men jag gillare! Denna gång blir det Sommar med Göran, verkar vara en sjukt rolig film! Så det kommer nog bli massa skratt. Går med samma folk som i söndags, mina fina flickor. Roligt att vi hittar på grejor tjejor!
Nu ska jag se film, Harry Potter och den flammande bägaren, bra film det med!
Ha d!

♥ Mina fina flickor ♥

 


Sagt och gjort

Hejsan!
Sitter hemma hos Solstrålen och myser. För tillfället är tv:n på, hoppas dock på att hon kan platta mitt hår (A). Älskar det, tycker nämligen att gå till frissan är som att gå på spa. Idag har vi även ätit mat och gjort hennes packningslista. Blev en A4, två spalter! SJUKT! Men det är ju så att hon ska vara borta......tio månader.. Så nu har jag sagt det, nu är det verklighet! Usch fy blä. Men jag är så glad för hennes skull, sjut glad. Och när hon komemr illbaka ska vi ha det underbart igen.
Nu ska jag inte skriva mer, ska vara social med min fina tjej istället. För jag älskar henne!
Godnatt!

Btw, just nu mår jag väldigt bra. Livet leker, allt rullar på. Hoppas det förblir så ett bra tag till!


Känslan sitter kvar.

Morning!
Då var man vaken igen. Njuter mycket av att sova nuförtin, mycket härligt.
Idag ska jag hem till solstrålen och sleepa där. Laga mat ska vi göra (måste börja äta mer! svälter ju f*n snart) och bara ha massa myys. Längtar!
Nu blir det till att dra ner och duscha, för vet ni vad?! Avloppet är fixat!! Underbart! Äntligen kan man ta en dusch utan att känna sig äcklad och stressad. Så skönt!
Hej så länge, uppdaterar nog hos min Solstråle senare.

 

 


Fortfarande tagen!

Inga bilder från lördagkvällen (ni får skapa era egna med hjälp av mina ord).
Men jag ger er den här loggan och om du inte förstår får du skylla dig själv.




Älska
Älska
♥  Älska  ♥
Älska
Älska

En underbar dag och..känsla...

Då var man hemma igen! Lååååååååååååååång dag.
Blev lite shopping ändå, inga böcker inte. Blev en t-shirt (25 kr, därför var det okey!), hårfärg, kam (tappat bort min och klarar mig inte utan!) och hårbalsam. Så mest grejor jag behövde, alltså acceptabelt.
Dagens impuls; biobesök. Älskar sådana händelser, att man bara snabbt kommer överens om något man vill göra och gör det direkt. Så jag och mina två äldsta tjejvänner gick och såg The Proposal. Riktigt rolig och underhållande film faktiskt, så jag är nöjd och mina två fina vänner var nöjda. Alltså en bra impuls!
Men filmen började inte direkt när vi bokade utan två timmar senare, så vi sattes oss längst upp på Avenyn och bara tjöta, och gud va vi tjöta! Var längesen nu vi bara satt och prata som vi gjorde. Var faktiskt riktigt härligt. Fick pratat av mig en massor. Älskar er båda för att ni lyssnar!
Sen var det dags för bio som sagt. Efter det drog vi hem till min finaste vän. Där tog vi flickor lite mat och fick senare sällskap av de fyra bästa killarna som tidagare satt klistrade framför COD4.
Och när vi alla satt där, tillsammans och skrattande, fick jag en känsla. Jag var lycklig... (Slut)

 


Louise Karlsson

 


Shopaholic

Godmorgon!
Jag har faktiskt kunnat sova och hade inte heller svårt för att somna även om jag var uppe i varv igår kväll (natt ska man väl säga). Jag är fortfarande otroligt nöjd och sjukt tacksam till Emma.
Såg nu att jag inte har tid att skriva mer, ska hinna med bussen som går om 25 minuter och är inte riktigt klart. Riktning: staden. Ska fika och gå runt på stan med två söta vänner, varav en utav dem åker på en resa om 9 dagar (pratar inte om min solstråle). Så det ska bli mycket myys! Men får se till att inte shoppa, har inte råd med det! Finns dock lite böcker jag vill ha...Får se om jag kan hålla mig undan, tror knappast det..
Hej så länge!

 

 


Finns gryma fördelar med vänner som jobbar!

HarreJä*lar.
Jag är så glad, jag är så nöjd!
Jag vet att jag är efter, för detta var min första stora konsert någonsin. Men jag bryr mig inte! För jag har sätt (iaf en av dem) den bästa! Asså jag har rysningar så det räcker för en hel månad eller två. Att se alla desa folk, så och sjunga exakt samma textrad, röra sig precis likadant, vara tysta precis samtidigt var helt magiskt.
Bandet på scen, WOW. De vet va de håller på med och de SKA inte göra något annat. Ledsångaren är från en annan värld, han vet precis hur han ska få kontakt med sina tusentals fans som jag lovar skulle knäböja sig för honom om han bad om det.
Inte nog med det, jag fick se bland det vackraste jag någonsin sätt, när tusentals människor tog upp sina mobiler upp mot himlen samtidigt som man släckte ner hela den gigantiska fotbollsarenan...Finns inte ord för hur vackert det var. Såg ut som en stjärnhimmel. Och då vet man också att det är människor som du och jag som skapar något så vackert. Kan inte beskriva vilken känsla jag fick i kroppen när jag såg detta, kan bara säga att den var underbar.
Jag är så glad, jag är så nöjd!

Jo, ni vet nog vilka jag talar om. Om inte, kommer bilder imorgon som jag ska försöka fixa fram.
Tackar även för mitt fina sällskap, min finaste vän ♥.
Men mest av allt tackar jag Emma, och du vet varför! Jag är dig evigt tacksam. Du gav mig en av de bästa upplevelserna i mitt liv! ♥


*Fniss*

Skön dag idag! Har haft besök av min finaste vän och en vän till. blev damp som vanligt när dem är här. Men det är ändå mycket trevligt. Blev lite Ps3, första gången jag spelat sen vi skaffa det.
Är inte så taggad på att skriva, är taggad på annat. skriver imorgon igen. varför inte sen? För jag är hemma sent!

Mera Mål!

Precis hemkommen. har varit på 50 årskalas. Det var min fasters man som fyllde. Bjöds på god mat och trevligt sällskap, så jag är nöjd med kvällen.
Jag och familjen fick skjuts hem av min kusin, hon är hyffsat nybliven körkorts tagare. Det är när man ser henne köra som man märker hur skönt det blir när man väl har det (och eftersom jag är snäll, kommer la jag också köra runt massa människor). 
Nu åker kusinen min till Danmark för att gå på gymnastikhögskola. Ovanligt, men visst en av de bästa skolorna inom ämnet i världen. Hon sattsar verkligen på det hon älskar, och tänk vilka erfarenheter hon kommer få. Jag hoppas hon får det toppen, och det ska bli grymt roligt att höra hur hon haft det när hon kommer hem till jul. Men fram tills dess ska jag försöka ha lite kontakt med henne på ansiktsbok. Hoppas på att man kan bygga upp en liten relation med henne, var många år sen nu vi var bästa vänner och lekte varje dag.
Sovadags, Godnatt!

Skaffa dig ett mål i livet, vad som helst. Bara du verkligen vill och sattsar hårt kan du klara vad som helst.
Det kan ta tid att ta sig dit, men det är vägen dit som ger erfarenheter, glöm inte det.



Louise karlsson

Jag ♥ min släkt!

RSS 2.0